Офіційні сайти відомств




» 2011 » Листопад » 24 » Драбівський осередок СОУ буде йти на вибори та спонукатиме інші громадські організації до об'єднання заради справжньої Незалежності України
18:55
Драбівський осередок СОУ буде йти на вибори та спонукатиме інші громадські організації до об'єднання заради справжньої Незалежності України
Члени Черкаської та Драбівської Спілки офіцерів України після прийняття нового закону "Про вибори народних депутатів України" та обговорення його з однодумцями підтримали заяву голови Черкаської обласної організації політичної партії "Україна Майбутнього" Дмитра Личка, щодо зради опозицією («Фронт змін» та БЮТ) своїх виборців.
Образливо до членів СОУ те, що голосування відбулося напередодні свята «Свободи», про яке забули бувші лідери революційних подій. Необхідно нагадати про те, що основою помаранчевої революції стали відставні офіцери Спілки офіцерів України. Яким обіцяли вирішити питання з забезпеченням житла та медичного обслуговування..
Обіцянки та проблеми залишились, а представники народу почали спасати свої власні інтереси, назвавши це «перемогою опозиції». Проаналізувавши попередню політичну діяльність партій та громадських організацій, прийшов до висновку, що потрібно міняти не людей у владі, а систему влади. Так наприклад місцеве самоврядування залишилось радянське, а ми вже 20 років живемо при капіталістичних реаліях.
Я вважаю, що потрібно підтримувати ті сили , які декларують про зміну системи влади та зменшення чиновницького апарату, як в громадському житті так і в силових структурах. Прислів’я про те, що на одного раба три прораба, або на одного солдата три генерала, доречне як ніколи.
22 листопада 2011 року в День Свободи провели заходи тільки представники Черкаського осередку «України Майбутнього» та окремі члени СОУ, які привітали громадян міста Черкаси та ветеранів Майдану.
Повернення змішаної системи обрання парламенту є вигідним провладній та опозиційним партіям БЮТ і Фронту Змін, що зрадили Майдан. Доказом цього є приклад місцевих виборів 2010, які показали що саме мажоритарні округи й допомогли Партії регіонів сформувати безальтернативну більшість у Черкаській обласній раді. Завдяки пропорційній системі Партія регіонів змогла набрати 29 % голосів, але в підсумку отримала 55 % завдяки перемозі "регіональних" мажоритарників практично по всіх округах.
Підняття прохідного бар'єру з 3% до 5 %, на мою думку, вигідне "Батьківщині” та "Фронту змін”, адже зневірені громадяни шукатимуть в списках знайомі назви опозиційних партій.
Єдиний позитивний момент цього закону - він показує хто є хто, і змушує об'єднуватися непарламентським партіям та громадським організаціям, які не залучені в цю змову.
Драбівський осередок СОУ буде йти на вибори та спонукатиме інші громадські організації до об'єднання заради справжньої Незалежності України.

підполковник Григорій Вихор
Голова Драбівської організації СОУ
для порталу українських офіцерів.


: 687 | : PORTAL_SOU | : 5.0/3
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz