Офіційні сайти відомств




» 2012 » Липень » 6 » До особового складу правоохоронних органів України. ЗВЕРНЕННЯ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ СОУ
14:56
До особового складу правоохоронних органів України. ЗВЕРНЕННЯ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ СОУ
ЗВЕРНЕННЯ
до особового складу правоохоронних органів України

Шановні правоохоронці!
Верховна Рада України замість розгляду законопроектів, які б забезпечували гарантії кожному її громадянинові на гідне життя, достойні зарплати, пенсії, право молоді на житло, освіту, роботу, які б гарантували надійну безпеку країни, які б сприяли розв’язанню інших проблем, актуальних для Української держави та її громадян, прийняла законопроект, який завдає величезної шкоди національним інтересам держави, провокує міжнаціональну ворожнечу, .роз’єднує український народ.
Ми, офіцери, прапорщики, військовослужбовці за контрактом – члени громадської організації Спілки офіцерів України, висловлюємо занепокоєння системними порушеннями Конституції України найвищим законодавчим органом держави, зокрема розглядом скандального законопроекту Ківалова-Колесніченка N9073 та його ухваленням усупереч вимогам ст. 84 Основного Закону.
Антиконституційні дії частини депутатського корпусу під час прийняття законодавчого акту щодо мовного питання викликали закономірне обурення суспільства.
Чимало членів СОУ були свідками міжнаціональних конфліктів у Нагірному Карабасі, у Фергані, у колишній Югославії та інших "гарячих точках” планети і на власні очі бачили жахливі наслідки міжетнічних протистоянь. Тож висловлюємо занепокоєння нерозважливими діями деяких політиків, які можуть призвести до руйнування держави. Бо якщо і надалі зневажатиметься честь українців, їхнє право бути державним народом, то стихійні протести громадян можуть набути інших форм.
Шановні правоохоронці, Спілка офіцерів України закликає Вас бути пильними, не піддаватись на провокації, дотримуватись прийнятої військової Присяги, служити інтересам українського народу, а не політиканам. Віримо у Вашу мудрість, мудрість Ваших командирів.
Спілка офіцерів України закликає Вас, правоохоронців, ретельно виконувати свої обов’язки згідно законів України. СОУ звертає Вашу увагу на право не виконувати явно злочинні накази, що передбачено ст. 60 Конституції України. Пам’ятайте! Вона чітко регламентує: «Ніхто не зобов’язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність».

Спілка офіцерів України нагадує, що рано чи пізно кожний з Вас повернеться на свою «малу Батьківщину», в рідне село чи місто, до своїх односельців, земляків, до своєї родини, близьких і дорогих Вам людей. Тільки дії в межах чинного законодавства при виконанні службових обов’язків возвеличать Вас перед українським народом, позбавлять Вас докорів сумління. Пам’ятайте про це, шановні правоохоронці.
У порядку вимог ст.ст. 38,40 Конституції України щодо права брати участь в управлінні державними справами вважаємо за необхідне висловити такі пропозиції:
1. Президенту України накласти вето на законопроект №9073, який породжує соціальну напругу в Україні;
2. Вжити рішучих заходів щодо припинення порушень норм чинного законодавства стосовно персонального голосування кожного народного депутата України.

Прийнято виконкомом Львівської обласної організації Спілки офіцерів України
04.07.2012.

Петро КОСТЮК,
Голова Львівської обласної організації
Спілки офіцерів України,член Центрального Проводу, полковник.

Прес-служба СОУ

: 953 | : PORTAL_SOU | : 5.0/2
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz