Офіційні сайти відомств




» 2014 » Січень » 14 » ЦІЛОДОБОВА ПІДТРИМКА ПРАВОПОРЯДКУ НА ЄВРОМАЙДАНІ ПАТРУЛЬНОЮ СЛУЖБОЮ СОУ ТРИВАЄ.
13:20
ЦІЛОДОБОВА ПІДТРИМКА ПРАВОПОРЯДКУ НА ЄВРОМАЙДАНІ ПАТРУЛЬНОЮ СЛУЖБОЮ СОУ ТРИВАЄ.
З метою цілодобової підтримки правопорядку на Євромайдані організовано патрульну службу СОУ. Відповідно графіку для несення служби Голова СОУ капітан першого рангу Євген Лупаков та Перший заступник голови СОУ полковник В'ячеслав Білоус очолили перші патрулі 1 грудня 2014 року ( п-к В.Білоус - 00:00-06:00 ; кап.1р. Є.Лупаков - 06:00-12:00) 
Відповідний наказ Голови СОУ передбачав організацію патрулювання на період новорічних свят (1-7 січня) але патрулювання продовжується і до сьогодня. "Ситуація, що складається потребує постійного корегування і координування дій стосовно посилення безпеки учасників Євромайдану в центрі столиці." - коротко пояснив порталу Голова СОУ причину, з якої СОУ не припиняє патрулювання. 
Відповідно інструкції СОУ по організації патрулювання на Євромайдані "Начальник патруля – офіцер, призначається з членів СОУ і підпорядковується черговому Коменданту СОУ на Євромайдані. 
Комендант СОУ на Євромайдані підпорядкований Коменданту Євромайдану і несе вахту цілодобово. 
До складу патруля підтримки правопорядку на Євромайдані входить начальник патруля та троє патрульних. 
Форма одягу начальника патруля військова. Особовий склад патруля може бути озброєний спеціальними засобами. 
Начальник патруля в разі потреби забезпечується переносною радіостанцією для зв'язку з іншими патрулями та Комендантом СОУ на Євромайдані..." 
В інструкції патрулям визначаються завдання патрулів, випадки та умови застосування спеціальних засобів, особливості несення ними служби на кожному маршруті руху та способи зв'язку з Комендантом СОУ на Євромайдані й органами внутрішніх справ, найближчими постами міліції, а також порядок доповіді. 
"...Начальник патруля відповідає за правильне несення служби патрульними, підтримання порядку та додержання дисципліни патрульними на маршруті патрулювання. 
Застосування заходів фізичного впливу, спеціальних засобів - крайній захід, який допускається у виняткових випадках і в порядку, визначеному Комендантом СОУ на Євромайдані... 
Начальник патруля має право особисто застосовувати заходи фізичного впливу, спеціальні засоби чи віддати патрульним наказ застосовувати їх лише за таких обставин: 
для захисту учасників Євромайдану від нападу, що загрожує їхньому життю і здоров'ю, якщо іншими способами захистити їх неможливо; 
для відбиття групового або збройного нападу на патруль, якщо життю або здоров'ю начальника патруля чи патрульних загрожує безпосередня небезпека; 
під час затримання особи, яка чинить збройний опір, або озброєної особи, яка погрожує застосуванням зброї та інших предметів, небезпечних для життя і здоров'я, якщо іншого способу затримати їх немає..."- йдеться в інструкції. 


Під час прийому-передачи чергування Голова СОУ кап.1р. Є.Лупаков і п-к В.Білоус разом із учасниками патрулювання.


: 563 | : PORTAL_SOU | : 5.0/1
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz