Офіційні сайти відомств




» 2010 » Липень » 10 » Чи бути ВІРТУАЛЬНОМУ ПАНТЕОНУ СЛАВИ СОУ? Обговорити тему.
20:41
Чи бути ВІРТУАЛЬНОМУ ПАНТЕОНУ СЛАВИ СОУ? Обговорити тему.
Шановні користувачі Порталу СОУ, під матеріалом про вшанування памяті нашого побратима полковника Леоніда Івановича Яковенка було виставлено коментар, який не можна не обговорити. Ось він:
_______________________
* 1 Петро (Сьогодні 15:24)
Вічна СЛАВА нашому побратиму! Героїв України значно більше, ніж прийнято думати. Пропоную створити на сайті СОУ пантеон слави, куди вносити прізвища справжніх патріотів України, котрі вже не з нами...

____________________

Для більш конструктивної і виваженої роботи щодо можливого створення віртуального ПАНТЕОНУ СЛАВИ СОУ (умовнеа назва) просимо висловитися в коментарях під цим матеріалом знизу.

Або через сторінку зворотнього зв'язку.

Портал українських офіцерів СПІЛКА ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ.


: 663 | : PORTAL_SOU | : 5.0/1
: 2
2 Петро_ЛИСЕНКО  
0
Ми зобов'язані це зробити. Питання , навіть, не у тому чи треба це робити? Думаю, що обмежень в наданні інформації про наших побратимів , що відійшли у вічність, не повинно бути. Тексти, фото, відео, спогади, коментарі... - все будемо виставляти як на порталі, так і на сайтах (регіональні пантеони слави) осередків СОУ.
Героям Слава!!!

1 Петро  
0
Ми мусимо віддати останню шану тим нашим побратимам, котрі, без перебільшення, віддали своє життя за рідну Україну, за розбудову її Збройних Сил. Ці Герої, як правило, не були відзначені високими державними нагородами, їм не потрібна була слава при житті. Вони повсякденно працювали для того, щоб наша Батьківщина була вільною, захищеною, квітнучою. Ми не повинні їх забувати, справа честі членів СОУ віддати належне Героям-побратимам, створивши віртуальний ПАНТЕОН СЛАВИ. Можливо, це матиме іншу назву, але суть залишиться одна: Україна пам'ятає своїх вірних синів, їхні добрі справи, відданість і любов до рідної землі! Вічна слава Героям!


[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz