Офіційні сайти відомств




» 2012 » Квітень » 27 » 25.04.2012 СОУ офіційно передала свої пропозиції до Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони.
21:45
25.04.2012 СОУ офіційно передала свої пропозиції до Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони.

25 квітня 2012 року під час проведення засідання виконкому Спілки офіцерів України Голова СОУ полковник В.Білоус отримав повідомлення про те, що парламентські слухання на тему :”Про стан та перспективи розвитку Воєнної організації та сектору безпеки України”, у зв’язку із блокуванням сесійної зали Верховної ради України, відмінено. Тому виконком СОУ зразу прийняв рішення негайно ініціювати зустріч робочої групи Спілки (у складі офіцерів, які напрацювали пропозиції СОУ до парламентських слухань) та керівництва Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони для того, щоби прискорити опрацювання профільним комітетом пропозицій СОУ. Таке рішення було прийнято одностайно виходячи з того, що сам факт проведення парламентських слухань не є для СОУ визначальним чинником у вирішенні проблем Воєнної організації і сектору безпеки України по суті. Тим більше що рекомендації парламентських слухань (наприклад від 08.02.2006 року) фактично всіма відповідними інституціями до цього часу не враховуються. Тому СОУ сьогодні вважає головним завданням моменту зробити серйозний наголос на суті проблем Воєнної організації і сектору безпеки саме з точки зору представників офіцерської національної військово-патріотичної організації, яка з самого початку історичного відродження Воєнної організації і сектору безпеки України, як суверенної держави, безпосередньо бере участь у цих процесах. Сьогодні першим статутним завданням СОУ визначає:"…сприяння вдосконаленню воєнної організації держави, зміцненню національної безпеки та захисту національних інтересів України…”
Після оперативного вирішення необхідних організаційних формальностей, о 15:00 25 квітня 2012 року у приміщенні Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, робочу групу Спілки офіцерів України на чолі із Головою СОУ Народним депутатом України ІІ скликання полковником В.Білоусом прийняв Перший заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони С.Гриневецький.
На початку Сергій Рафаїлович підкреслив важливість зустрічі саме тому, що для профільного комітету дуже важливо знати думки, пропозиції і настрій людей, які мають пряме відношення до Воєнної організації і сектору безпеки України. Кожний автор мав можливість анонсувати суть складених ним пропозицій до парламентських слухань, акцентувати увагу Комітету на найбільш важливих,з їхнього погляду, моментах в них та здійснити акт їхнього офіційного вручення у документальному вигляді безпосередньо Першому заступнику Голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони.
Раніше сайт прес-служби СОУ оприлюднив основні пропозиції представників СОУ до парламентських слухань на тему :”Про стан та перспективи розвитку воєнної організації та сектору безпеки України”. Але, враховуючи останні події, прес-служба має намір додати ще деяку інформацію з цього приводу для ознайомлення.

Прес-служба СОУ

Фото Олександра ВАРАКУТИ


: 708 | : PORTAL_SOU | : 5.0/3
: 0

[ | ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ






  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz