Офіційні сайти відомств




З ІСТОРІЇ СОУ

Головна » 2009 » Жовтень » 26 » З приводу підписання угоди між Україною і Російської Федерацією щодо Чорноморського флоту
20:49
З приводу підписання угоди між Україною і Російської Федерацією щодо Чорноморського флоту
Заява
Спілки офіцерів України
З приводу підписання угоди між Україною і Російської Федерацією
щодо Чорноморського флоту

Після розпаду Радянського Союзу всі незалежні держави, які виникли в результаті цього розпаду, об'явили і підписали відповідні документи про те, що все рухоме і нерухоме майно, а також Збройні Сили з їхньою зброєю і технікою переходять у власність тієї держави, на території якої вони на час оголошення незалежності знаходились.
Російське керівництво претендує на свою особливу миротворчу місію на території СНД, заявляє про наміри створення на території незалежних держав колишнього Союзу своїх військових баз. Навіть такі невеликі Прибалтійські держави і наш близький сусід - Молдова відмовили Росії в розміщенні на своїй території її військових баз, а наш Президент сприяє цьому. Президент підписує Сочинську угоду про передачу українського узбережжя з його інфраструктурою Росії, при цьому заявляє, що довгострокова оренда чорноморського узбережжя Росії піде на користь Україні!

Це абсурд, бо поки будуть знаходитись російські військові формування на терені України і в її територіальних водах в нашій державі буде напруга, нестабільність і велике поповнення російськими пенсіонерами населення Криму. Хоча сама угода і принизлива для України, але навіть таку угоду Росія виконувати не буде, як не виконувала ніяких угод, починаючи з 1654 р. Про цинізм і підступність Росії свідчать переговори з Чечнею.
Спілка офіцерів України неодноразово заявляла про свою підтримку Президентові, Головнокомандуючому Збройними Силами України.
Але віддавши Росії свою Протиповітряну оборону, а разом з нею і всю повітряну оборону України (так як створені війська Повітряної оборони об'єднують Протиповітряну оборону і Військово-повітряні Сили) та в придачу віддавши більшу частину флоту і фактично всю інфраструктуру Чорноморського узбережжя без визначення строку базування та умови базування, Президент України фактично капітулював перед російським Президентом.
Спілка офіцерів України не підтримує таких дій і вимагає денонсування угод, як таких, що завдають смертельного удару нашій незалежності.
Спілка офіцерів України звертається до Верховної Ради України про підготовку і негайне прийняття Закону про надання іноземним військам, які знаходяться в Україні, в тому числі і в її територіальних водах, Статусу окупаційних військ, а також доручення Урядові України про укладення угоди між Україною та Росією про строки і порядок виведення окупаційних військ з Україн
и.



Категорія: 1995 | Переглядів: 752 | Додав: Петро_ЛИСЕНКО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

"Спілка офіцерів України (СОУ) є всеукраїнською неприбутковою громадською організацією військово-патріотичного спрямування, яка об'єднує на добровільних засадах громадян України: військовослужбовців-офіцерів, прапорщиків і мічманів кадру, зарахованих до Збройних Сил України до запровадження військової служби за контрактом, ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, курсантів (слухачів) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, а також вищих навчальних закладів, які мають військові навчальні підрозділи, що здійснюють підготовку спеціалістів для військових формувань України, військової служби за контрактом, за призовом, запасу і у відставці Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань, правоохоронних органів, Міністерства з надзвичайних ситуацій, військовослужбовців які проходять службу у резерві (надалі - Збройних Сил України), а також громадян офіцерів (старшин) - ветеранів військових формувань, які брали участь у визвольних змаганнях за незалежність України..."





ОФІС ВГО СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ

переглянути збільшену мапу
Логін:
Пароль:



НОВИНИ  © ВГО СОУ






Пошук

Календар

«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наші друзі та партнери

Пам’ятай про Крути [Vox.com.ua] Портал українця
Пиши українськоюЕвропейський конгрес українців
Українці УгорщиниСпілка українців у Португалії інтернетвидання -Українці у Португалії-
Український радіопортал - Украинский радиопортал
 ПРОСВІТА - КРИВИЙ РІГ
Воєнна історіяЧасопис Промінь Просвіти
zampolit
Українське життя в Севастополі
Український козацький портал

Сайти осередків СОУ

Кнопка ВОО СОУ




Кнопка КРоСОУ

Тернопільська СОУ

  • При використанні інформації посилання на  www.portsou.at.ua  бов’язкове.
  • Зміст матеріалів на сторінках сайту не завжди відображає офіційну позицію Всеукраїнської громадської організації СПІЛКИ ОФІЦЕРІВ УКРАЇНИ і адміністрації сайту.
  • Адміністрація сайту не несе відповідальності за зміст рекламних банерів, які надає сервіс "Ucoz".
  • Відповідальність за точність наведених фактів, цифр, та імен несуть автори матеріалів.
                                                         
Locations of visitors to this page

© Портал українських офіцерів
(Спілки офіцерів України)
2024

E-mail редакції: rigsou@ukr.net




Використовуються технології uCoz